Лектори SDM 2020

Проф. Антонио Черути

Проф. Антонио Черути е преподавател във факултета по Консервативно зъболечение и Орална хигиена на Университета в Брешча. Ръководител на същата катедра. Активен член и бивш член на Комисията по оценяване към Италлианското Ендодонтско Общество (SIE),активен член на Италианското общество по Консеративно Зъболечение и Член на съвета на Международната Асоциация за Дентални проучвания ( IADR). Президент на Италианската Академия по Естетична Стоматология ( IAED) 2017- 2019 и неин създател.
Проф. Черути получава награда за изследователи “Garberoglio” на Италианското Ендодонтско Общество през 1996, 2000, 2007, а през 2007 и 2015 наградата “Pietro De Fazio” на Италианското Общество по Консервативно Зъболечение (SIDOC).
Проф. Черути е автор на повече от 200 статии и публикации по Консервативно Зъболечение и Ендодонтия. Съавтор на мултимедийната книга “Guidelines in Adhesive Dentistry: the key to success” Quintessenz Verlags-GmbH, Berlin 2007 и учебника “Restauri estetico-adesivi indiretti parziali nei settori posteriori” Utet Scienze Mediche 2007. Главен редактор на Италианския Журнал по Енддонтия 2008- 2011. Член на редакцията на Italian Journal (European J. Of Esthetic Dentistry, Giornale Italiano di Endodonzia, Cosmetic Dentistry, J. of Clinical and Experimental Dentistry )
Проф. Черути е лектор на международни конгреси и Мастър класове и курсове по Консервативно зъболечение и Ендодонтия. Има частна практика занимаваща се с Консервативно Зъболечение и Ендодонтия

Събития

"Консервативни адхезивни възстановявания на ендодонтски лекувани фронтални зъби"
14:00 - 15:00, 15 окт (четвъртък), 2020 (Стая: EINSTEIN HALL)

В тази лекция ще бъдат обсъдени материалите и инструментариума за съвършенство в ежедневната практика. Просто, не означава лесно, но ако следвате един протокол, можете да постигате успех всеки ден.

Прочетете още
Виж всички лектори...