Лектори SDM 2020

Д-р Рафи Романо

Д-р Рафи Романо е специализирал ортодонтия и лицево-дентална ортопедия в Денталния Факултет на Еврейския Университет Адаса Йерусалим. Има частна практика в Тел Авив, Израел, където работи ортодонтия с акцент върху ортодонтията за възрастни. Д-р Романо е главен редактор на книгата „Ортодонтия: Изкуство и Практика на Лицеводенталното усъвършенстване“. Той е бивш редактор на Журнала на Израелското Ортодонтско Общество и редактор на пет книги: „Лингвална Ортодонтия“ (Decker, 1998) , „Изкуството на Усмивката“ (Quintessence, 2005), „Изкуството на Лечебното планиране“ (Quintessence, 2009),“Лингвална и Естетична Стоматология“ (Quintessence, 2011) и „Изкуството на Детайлите“ (Quintessence, 2013).
Д-р Романо води лекции по цял свят по естетична ортодонтия и мултидисциплинарно лечение за възрастни, както и практически курсове по лингвална ортодонтия.
Активен член е на EAED, AAO и WFO.

Събития

"Оптимизирайте лечението си с алайнери, използвайки дигитален симулатор и настройките за анализ на прогреса на лечението"
15:00 - 16:00, 15 окт (четвъртък), 2020 (Стая: NEWTON HALL)

В днешно време алайнерите стават все по-популярни, но същевременно увеличават зависимостта ни от уменията на техника и способността за производство. Лекцията ще се фокусира върху клиничните техники, които помагат за визуализиране, предвиждане и обсъждане на лечебния план, преди да започне лечение...

Прочетете още
Виж всички лектори...