Лектори SDM 2019

Д-р Винченцо Музела, зъботехник

Д-р Винченцо Мусела завършва зъботехника в Института Reggio Emilia Galvani, a по-късно и стоматология в университета в Анкона Италия. През 1996 г. срещата му с учителя Джузепе Зупарди, с когото той започва голямо приятелство и сътрудничество, допринася за неговото развитие и го кара да се насочи предимно към естетичните керамични протезни конструкции, във всичките им форми. Горд приятел и ученик на проф. Марио Мартинони, от когото възприема страстта към професията. Работи с д-р Дарио Кастелани, с който формира партньорство, базирано на взаимно уважение и приятелство.
В периода 2000-2002г. работи с проф. Джефри Окесон, директор на центъра по орофациална болка в Университета на Кентъки. Активно сътрудничество с:
Проф. Анджело Путиняно, клиника Анкона, Италия;
Проф. Нитцан Бичачо, клиника в Тел Авив, Израел;
Доц. Димитър Филчев, клиника София, България.
Създател на системата "Естетична визуализация" и „Техника за обратно наслояване“
Основател на: Aesthetic dental full HD.

Събития

""Функционален тест-драйв на оклузията" "
09:00 - 11:00, 04 окт (петък), 2019 (Стая: I)

Правилният естетичен предварителен преглед е само система. която ни позволява контрол на функцията и преди всичко финален естетичен резултат преди започване на работа. Чрез тази техника денталните препарации ще бъдат минимално инвазивни и във всеки случай по- малко деструктивни отколкото трдиционнит...

Прочетете още
""Стартът на протетичното лечение от фотографското заснемане до mock up-a" "
11:00 - 13:00, 04 окт (петък), 2019 (Стая: Planmeca)

И двамата лектори имат дългогодишен опит в естетиката и протетиката, и двамата са автори на бестселъри на най-голямото дентално издателство – Quintessence и са открити за всички новости в нашата професия. Събитието със сигурност обещава да бъде сред най-интересните и информативни за всички, които ...

Прочетете още
""Обратна послойна техника""
11:00 - 13:00, 04 окт (петък), 2019 (Стая: I)

Програмата на курса включва представяне на различни протетични решения с композити, послойна техника, инлеи, онлеи и овърлеи. Ще се изработи овърлей от композит с послойна техника с напластяване чрез маска от транспарентен силикон.

Прочетете още
""Естетика и функция ръка за ръка""
12:30 - 13:00, 05 окт (събота), 2019 (Стая: MIS)



Прочетете още
Виж всички лектори...