Лектори SDM 2020

Д-р Павел Панов

Д-р Павел Панов е завършил стоматологичния факултет в София през 1998. Създава собствена дентална практика, която към 2017г. е една от успешните възстановителни клиники в София.
Д-р Панов е насочен към изцяло белите естетични възстановявания – фасети, керамични и циркониеви конструкции и корони, възстановявания върху импланти , цялостна рехабилитация на устата , посредством дигитален дизайн на усмивката и прецизно планиране. Голямо внимание се обръща на розовата естетика.
Той е заместник председател на БДЕС -Българско Дружество по Естетична Стоматология. Affiliate Member на EAED- European Academy of Esthetic Dentistry .Носител на голямата наградата в конкураса ”Усмивка на годината “ за 2013 , както и победител в категория “Керамични възстановявания”за 2012 и 2013г. През 2016г. е победител в категория “Комплексно лечение” .
Завършил е множество курсове и квалификации в страната и в чужбина.Участва като лектор с клинични демонстрации на Sofia Dental Meeting и други форуми. Води курсове и обучения на тема естетика и цялостен план на лечение на дъвкателния апарат и възстановявания върху импланти.

Събития

"Фиксираното протезиране, разгледано през призмата на денталните материали"
16:00 - 18:00, 17 окт (събота), 2020 (Стая: EINSTEIN HALL)

Изборът на оптимален материал за изработване на една протезна конструкция е стъпка от нейното планиране. Какъв анализ трябва да се направи на клиничната ситуация, свойствата и поведението на съответните дентални материали ще представи настоящата лекция. Естетичната, функционална, профилактична стойн...

Прочетете още
Виж всички лектори...