Лектори SDM 2021

Г-н Панос Перос

Panos Perros е квалифициран предприемач с повече от 20 години ортодонтски продажби, технически, клинични, консултантски и маркетингов опит.

През последните 11 години той ръководи всички операции на Align, свързани с Invisalign и iTero, в Гърция, Кипър, България и Малта.

Panos обича да работи в тясно сътрудничество със стоматологични специалисти, лекари и техните екипи, разработвайки стратегически решения, които да придвижват бизнеса им напред, особено в силно предизвикателна икономическа и конкурентна среда.

От 2012 г. изнася лекции в над 150 образователни семинара в споменатите 4 държави, като е предоставил безброй часове бизнес коучинг на денталната индустрия.

Panos има уникален процес на продажби, мощни системи и методи, който включва споделяне на доказани стратегии и обучение на делегати по овластяващ начин, което им позволява да развият нови умения.

Зъболекари, ортодонти, координатори на лечение, специалисти и други членове на екипа ще могат да се представят по -добре и повече пациенти ще кажат ДА на предложените планове за лечение.

Щастливите баща и съпруг се опитват, без успех, да имат повече време със семейството си ...

Събития

"Дигиталните лечения, трансформиращи живота. Факти, прозрения и още..."
15:00 - 15:45, 08 окт (петък), 2021 (Стая: Newton)

Подгответе практиката си, за да отговорите ефективно на нуждите и очакванията на пациентите. Приемете технологично усъвършенствани начини от консултация с пациент, до предоставяне на лечение и процеси на наблюдение. Потърсете клинични постижения и получете максималния опит на пациента. Как Invisa...

Прочетете още
Виж всички лектори...