Лектори SDM 2022

Д-р Нели Дилкова

Д-р Нели Дилкова завършва Дентална медицина през 2014 г. в Медицински университет-София с пълно отличие и награда Златен Хипократ.
Придобива специалност Ортодонтия през 2018 г. в същия университет.
В момента работи като ортодонт в частна практика и като aсистент в Катедра Ортодонтия, Факултет по дентална медицина-София. Тя е Invisalign ментор в същата катедра към академичната програма на Align Technology и обучава специализантите по Ортодонтия в работата с алайнери и дигитализирането на работния процес.
Провежда специализация по „Ортодонтия с алайнери“ за академичната 2020-21г. в университета в Торино, Италия.
Тя е докторант и нейната научна разработка е „Алайнери в смесено съзъбие“.
Работи с Invisalign от 2017 г. и е Diamond provider.
Нейните основни клинични и изследователски интереси обхващат следните теми: „Алайнери“, „Ортодонтия в ранна възраст“, „Дигитален работен процес в Ортодонтията“.
Член е на Българското ортодонтско общество, Европейско ортодонтско общество и Европейско алайнер общество.

Събития

"Лечение на Клас II с алайнери Invisalign"
10:15 - 11:15, 07 окт (петък), 2022 (Стая: Hall Septodont)

Клас II деформациите се считат за най-често срещания проблем в ортодонтската практика. Обичайните възможности за лечение при растящи пациенти включват функционални и екстраорални апарати, както и фиксирана техника с междучелюстни ластици и/или екстракции на зъби. При ортодонтски възрастни пациенти...

Прочетете още
"„ Go digital with Invisalign “"
14:00 - 18:00, 07 окт (петък), 2022 (Стая: The Top Education Center)

Време е да дигитализирате практиката си. Диагностиката, планирането, лечението и мониторирането на вашите ортодонтски случаи е по-лесно от всякога с всички дигитални новости, въведени от Align Technology. На този уъркшоп ще ви бъде представен дигиталният работен процес при нов ортодонтски пацие...

Прочетете още
Виж всички лектори...