Лектори SDM 2020

Проф. Анджело Троедан

Проф. Анджело Троедан е преподавател в Денталния факултет на Университета по Здравни Науки в Лаос. Специалист е по козметична и реконструктивна лицево-челюстна хирургия, Орална Хирургия и Имплантология.
Директор е на Центъра по Лицева Естетика- Виена. Консултант в Отделението по Травматология на Wilhelminen-Hospital във Виена и в болницата "Brothers of Mercy" в Айнщад.
Проф. Троедан е Президент на Международната Академия за Ултразвукова хирургия и Имплантология (IAUSI, www.iausi.org/).
Основател на групата за проучвания TKW ( Проф. Троедан, Д-р Курек, Германия и Д-р Уайнрайт, САЩ).
Проф. Троедан основава групата за проучвания TKW през 2007г. , която се занимава с развиването на приложения, иннструменти и протоколи за ултразвукова хирургия и е съпритежател на патента за tHUCSL-INTRALIFT приложението, както и на процедурата за разделяне на алвеоларния гребен без ламбо. Неговите научни проучвания са фокусирани върху ултразвуковите приложения и биоматериали в имплантологията, водената костна регенерация.

Събития

"Златни стандарти в имплантологията за 2020, демонстрирани с необикновен клиничен случай"
17:45 - 18:30, 16 окт (петък), 2020 (Стая: EINSTEIN HALL)

В лекцията ще бъде демонстрирана съвременното, основано на CBCT диагноза и планиране лечение, Пиезотомна хирургия и костна аугментация. Ще бъдат обяснении демонстрирани научните теории чрез видео на хирургичната процедура, започващо от реконструкцията на костта до финалното поставяне на имплант и п...

Прочетете още
Виж всички лектори...