Лектори SDM 2018

Д-р Паоло Заварела

Д-р Заварела завършва като доктор по медицина и по- късно специализира хирургия и учи дентална медицина и остеопатия. Той е основател и мениджър/ директор на Училището по Остеопатия в Рим. Основател е на A.I.R.O.P. Учи постурология и остеопатия в Университета "Tor Vergata" в Рим и в Университета в Пиза, както и в другите образователни центрове. Автор е на книгата "Остеопатия и дентална медицина", както и на голям брой публикации. Той е проектирал тест, анализиращ връзката между ТМС и другите функционални единици и позволяващ систематична диагностика.

Събития

""Постурология в денталната медицина. Нова парадигма""
10:00 - 11:00, 27 сеп (четвъртък), 2018 (Стая: Planmeca)

„Интегрираната клинична постурология” е интердисциплинарен и допълващ метод за наблюдение, което използва множество обективни и инструментални подходи, карайки наблюдателя да работи в "комплексен синтез". И двата протокола за Интегриран постурален анализ и за Невро-постурално реформулиране имат за ц...

Прочетете още
""Постурология в денталната медицина. Нова парадигма""
14:00 - 18:00, 27 сеп (четвъртък), 2018 (Стая: H)

Курсът се състои в две части и представя основни постулати на постурологията като наука, както и приложението й в денталната медицина с помощта на някои основни и достъпни техники и тестове.

Прочетете още
Виж всички лектори...