Лектори SDM 2020

Зъботехник Винсент Фемер

Майстор зъботехник в Клиника за фиксирани протези и биоматериали, Център по Стоматология и Медицина, Университета в Женева, Швейцария (директор: проф.д-р И.Сейлър)
Винсент Фехмер получава своето образование като зъботехник и след това степен майстор в Щутгарт, Германия през 2002 г. От 2002 г. до 2003 г. той подготвя стипендианти във Великобритания и САЩ в Oral Design сертифицирани зъботехнически лаборатории.От 2003 г. до 2009 г. работи в Oral Design сертифицирана лаборатория в Берлин, Германия- The Dental Manufaktur Mehrhof.През 2009 г. получава степен като майстор зъботехник в Германия. От 2009 г. до 2014 г. той е бил главен зъботехник в Клиниката по фиксирани и подвижни протези в Цюрих, Швейцария.
От 2015 г. той е зъботехник в Клиниката по фиксирани протези и биоматерали в Женева,Швейцария и ръководи своя собствена лаборатория в Цюрих,Швейцария.
Майстор зъботехник Винсент Фехмер е приятел на международния отбор по имплантология и член на групата Oral Design, Европейската Асоциация на зъботехника и Германското Общество по Естетична стоматология.Той е активен лектор на национално и международни ниво.
Винсент Фехмер получи като отличие награда за най- добра майстор програма на годината (Берлин, Германия). Той е побликувал множество статии в областта на фиксираните протези и зъботехниката.

Събития

"Контрол на бялата и розовата естетика - интердисциплинарен подход"
09:30 - 10:45, 15 окт (четвъртък), 2020 (Стая: EINSTEIN HALL)

Розовата естетика е не по-малко важна от бялата естетика. Освен това имплантатните реконструкции върху умъртвени зъби могат да бъдат предизвикателство в това отношение. Ще бъде показано,че сивкавите метални абатмънти и металокерамичните реконструкции водят до тъмно обезцветяване на меките тъкани. В...

Прочетете още
Виж всички лектори...