Лектори SDM 2018

Д-р Георги Илиев

Д-р Георги Илиев е преподавател към Катедра “Протетична дентална медицина“, факултет по дентална медицина, София. През 2009г. д-р Георги Илиев придобива специалност по Протетична дентална медицина.
По време на преподавателската си дейност д-р Георги Илиев е автор на учебен филм “Определяне на централна позиция на долна челюст” в екип с колеги. Участва в написването на практически ръководства по Пропедевтика и по Клиника на протетичната дентална медицина. Автор е на редица статии в сферата на естетичната дентална медицина. През 2013г. гостува като лектор по програма Еразъм в CEU Universidad Cardinal Herrera, Валенсия, Испания.
Д-р Илиев е акредитиран лектор към Български Зъболекарски Съюз (БЗС) на тема “Порцеланови фасети – клиничен протокол”. Лекцията е посрещната с огромен интерес сред колегите от цялата страна. Също така взема участие като лектор в Националния форум на БЗС гр.Плевен, където е награден със Сребърна значка на Плевенската районна колегия. Награден е още с почетна грамота и плакет за цялостен принос в обучението по дентална медицина в България, заедно с други колеги преподаватели на 70 годишнината на Факултета по Дентална Медицина, София. Гостува като лектор на Международния конгрес по възстановителна дентална медицина, който се провежда ежегодно на Есенното изложение в гр.Пловдив. От няколко години е акредитиран лектор на Sofia Dental Meeting като изнася редица лекции на техни форуми и през 2012г. провежда двудневен практически курс за порцеланови фасети. Член е на Българското научно дружество по Дентална медицина.
Д-р Георги Илиев посещава множество лекции и курсове в областта на естетическото зъбопротезиране и изцяло керамични конструкции. Най-новите научни интереси на д-р Илиев са насочени към използването на изцяло керамични зъбни фасети и частични фасети.

Събития

""Индиректно възстановяване в естетичната зона с минимално инвазивни керамични фасети" Планиране - дигитално и с Wax Up ,препарация,отпечатък"
16:00 - 18:00, 27 сеп (четвъртък), 2018 (Стая: Planmeca)

Целта на проекта включва изграждането на финалния дизайн на усмивката в съчетание на основните параметри на рамката на усмивката, свързани с типа лице: инцизална проекция, зъбен наклон и доминантност, в съчетание със зъбните форми, кореспондиращи с темперамента на пациента и неговите/нейните предпоч...

Прочетете още
""Rebel & MDP: лесна и проста комбинация за успешен персонализиран дизайн на усмивката""
09:00 - 11:00, 28 сеп (петък), 2018 (Стая: Planmeca)

Използвайте възможностите на мобилната дентална фотография. По този начин можете да подготвите необходимите снимки за създаване на зъбния дизайн. Използвайки клауд технологията вие бихте могли да използвате РЕБЕЛ софтуер през вашият мобилен телефон.

Прочетете още
Виж всички лектори...