Лектори SDM 2020

Д-р Федерико Емилиани

Завършва дентална медицина през 2009 г. в Университета Tor Vergata в Рим. Той участва в няколко курсове в Италия и по света по протетика, имплантология, адхезия и комплексни възстановявания. Той е ръководител на студенти в курсовете на Фрадеани и през 2018 г. е определен като лектор на мастър програмата по дигитална дентална медицина в Университета Tor Vergata в Рим, преподавайки дигитално естетично лечебно планиране при фиксирано протезиране и употребата на модерните приложения за водени естетични възстановявания. Понастоящем има частна практика в Рим и Фрозиноне.

Събития

"Консервативни и протетични възстановявания, наистина ли са лечение на кариозното заболяване? Отговорът е в DMF-T индекса и анализа на слюнката"
16:00 - 17:00, 15 окт (четвъртък), 2020 (Стая: EINSTEIN HALL)

Много често погрешно наричаме „ Кариес“ кухината формирана в зъбните структури под деминерализиращото въздействие на бактерии и киселини. Всъщност терминът „ кариес“ трябва да се използва, за да показва името на заболяването, което атакува повърхността на зъбните структури, и което се изразява с р...

Прочетете още
Виж всички лектори...