Лектори SDM 2019

Д-р Джулия Функе

От 2008 г. работи в частната практика по ортодонтия на д-р Шнуп, д-р Хаубрич и д-р Уимар в Кьолн. Завършва следдипломно обучение, специализирано в ортодонтия. Практикува още обща дентална медицина при д-р Йочимс, Дийпхолз. Член е на DGZMK и DGKFO. Получава степен доктор от Университета в Мюнхен, степен по дентална медицина от Клопенбург, бакалавърска степен от Висшето Училище в Оукланд, САЩ. Завършва го с отличие.

Събития

""Доказателства и основни правила при лечение с алайнери""
11:00 - 11:45, 05 окт (събота), 2019 (Стая: B)

Някои основни правила при лечебното планиране трябва да бъдат следвани от ортодонтите. Това ще бъде ясно илюстрирано чрез показване на различни примери. Лекцията ще представи комплексни лечения, които са възможни в наши дни, използвайки алайнери. Ще бъдат демонстрирани най- последните изследвания.

Прочетете още
""Плануване на лечение с ортодонтски алайнери. Виртуален ClinCheck""
09:00 - 13:00, 06 окт (неделя), 2019 (Стая: I)

Възможносттите на виртуалното планиране за лечение с aлайнери Какви помощни средства да използваме ? Как да планираме правилно какво може и какво не с алйнери ? Ще планирате случаи: При пациенти 2 и 3 клас Отворена и дълбока захапка Екстракции или без екстракции Пациенти с нужда от ортогна...

Прочетете още
Виж всички лектори...