Лектори SDM 2019

Проф. Анджело Троедан

Проф. Анджело Троедан е преподавател в Денталния факултет на Университета по Здравни Науки в Лаос. Специалист е по козметична и реконструктивна лицево-челюстна хирургия, Орална Хирургия и Имплантология.
Директор е на Центъра по Лицева Естетика- Виена. Консултант в Отделението по Травматология на Wilhelminen-Hospital във Виена и в болницата "Brothers of Mercy" в Айнщад.
Проф. Троедан е Президент на Международната Академия за Ултразвукова хирургия и Имплантология (IAUSI, www.iausi.org/).
Основател на групата за проучвания TKW ( Проф. Троедан, Д-р Курек, Германия и Д-р Уайнрайт, САЩ).
Проф. Троедан основава групата за проучвания TKW през 2007г. , която се занимава с развиването на приложения, иннструменти и протоколи за ултразвукова хирургия и е съпритежател на патента за tHUCSL-INTRALIFT приложението, както и на процедурата за разделяне на алвеоларния гребен без ламбо. Неговите научни проучвания са фокусирани върху ултразвуковите приложения и биоматериали в имплантологията, водената костна регенерация.

Събития

""Пиезохирургията в ежедневната практика. Атравматични екстракции на зъби: костна хирургия с пиезотом""
09:00 - 13:00, 05 окт (събота), 2019 (Стая: I)

По време на курса ще бъде: * тренирано практически основно рязане на кост с Пиезотом * хирургични процедури като запазващо анатомията премахване на зъби, апекстомия и пародонтална хирургия * специалните приложения са вертикално алвеоларно разширяване със субпериостална тунелна техника, които са ...

Прочетете още
""Приложение на атравматичните техники в ежедневната практика. Новият златен стандарт в имплантологията: хирургични видео-демонстрации""
17:00 - 17:45, 05 окт (събота), 2019 (Стая: B)

Хирургията с пиезотом позволява максимална точност и атравматичност при всички хирургични процедури, свързани с отстраняване на зъби, атравматичен костен мениджмънт и имплантология. Ще бъдат демонстрирани новите златни стандарти чрез демонстриране на случаи и видео демонстрация на основни и напредна...

Прочетете още
Виж всички лектори...