Лекции SDM 2019

10:30 - 11:30, 04 окт (петък), 2019
Стая: B

""Морфо-терапевтични принципи за предсказуеми резултати в протетичната терапия: връзката между добрите клинични резултати и избора на материал""

Д-р Джонатан Ескивел

Мениджмънта на предвидимите възстановителни случаи изисква повече познания в областта на биологията, биомеханиката и материалите. Това ще гарантира по- предвидими дълготрайни резултати в нашата ежедневна практика. Двата случая, които включват зъби или импланти изискват повече планиране и много усилия във временния етап както и подходящи финални възстановявания разбира се като се вземе предвид значението на интердисциплинарната дентална медицина за постигане на това. Изборът на материал в модерната протетична дентална медицина е от решаващо значение за успеха на лечението, с голямото разнообразие от налични материали трябва да се избере подходящ материал за всеки даден случай.
В тази презентация на участниците ще бъдат изложени важни принципи на лечебното планиране, временните конструкции, мениджмънта на меките тъкани във възстановителната интерфаза и ролята на избора на материал за крайния успех на възстановителната терапия.

Обратно към списъка......